KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Toyota při nárazu na Bruntálsku přerazila betonový sloup

Dva zranění muži zůstali zaklíněni ve vraku automobilu po jeho nárazu do betonového sloupu elektrického vedení na Bruntálsku. O tom, že to musela být pořádná rána, svědčí i to, že Toyota RAV4 jeden sloup přerazila a dva další narušila.


„Posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly v úterý 13. listopadu u vážné dopravní nehody na Bruntálsku. Informaci o střetu automobilu se sloupem v obci Heřmanovice jsme přijali na tísňové lince 155 necelou půlhodinu po poledni, nahlášeny byly dvě zraněné a zaklíněné osoby,“ popsal mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Na pomoc ihned vyjely nejbližší posádky rychlé zdravotnické pomoci z Vrbna pod Pradědem a Města Albrechtice, spolu s lékařskou skupinou rendez-vous z Krnova. K zásahu vzletěl také ostravský vrtulník LZS.

„Osmnáctiletý mladík zůstal zaklíněný ve vraku vozidla a jeho vyproštění bylo obtížné. Záchranáři mu proto začali poskytovat pomoc ještě uvnitř automobilu a zahájili podávání léků tišících bolest,“ uvedl Humpl.

Po vyproštění zjistili lékaři poranění v oblasti pánve a dolní končetiny. „Pacienta bylo zapotřebí uvést do umělého spánku, následně také zajistit jeho dýchací cesty a připojení k přístrojem řízené ventilaci. Poté si postiženého na palubu vrtulníku převzali letečtí záchranáři a zajistili jeho přepravu na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě,“ dodal Humpl.

Další muž ve věku dvaceti let, který byl ve vozidle rovněž zaklíněn, se při havárii zranil na hlavě. Jeho poranění nebylo ale tak vážné a záchranáři jej převezli do nemocnice v Krnově.


(Zdroj: Krimi Zprávy Krnov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín