KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Vražda jedenáctileté dívky před soudem, obžalovaným je její bratr

Vraždou jedenáctileté dívky, která letos v červenci otřásla městečkem Krnov v česko-polském pohraničí, se zabývá od úterka trestní senát Krajského soudu v Ostravě. Na lavici obžalovaných usedl její šestnáctiletý bratr. Jednání se koná vzhledem k nízkému věku obžalovaného za zavřenými dveřmi. Veřejné bude až vyhlášení rozsudku.


 

Tragédie se odehrála 25. července v bytě v jedné z okrajových čtvrtí Krnova. Jedenáctiletá dívka měla po těle několik bodných ran, brutální útok nepřežila. Policie zakrátko z vraždy obvinila jejího teprve šestnáctiletého bratra. Podle sousedů šlo o velmi slušnou rodinu, která měla v den vraždy odjet na dovolenou.

Podle informací sousedů mohlo být motivem vraždy to, že chlapec žárlil na úspěchy své sestry, která se ve škole velmi dobře učila. Státní zástupce Vít Legerský to ale nechtěl komentovat. „K motivu se nebudu vyjadřovat,“ řekl žalobce.

Obhájce obžalovaného chlapce Alfons Miketa tvrdí, že chlapec před policií vypovídal, podle svých slov si ale na zločin nepamatuje. „Tvrdí, že neví, co se stalo,“ řekl obhájce s tím, že podle rodičů se děti měly hrozně rády. „Je to velká rodinná tragédie,“ řekl advokát.

„V průběhu dnešního a zítřejšího dne soud vyslechne svědky a znalce a pak se uvidí, zda budou další návrhy na doplnění důkazů,“ řekla mluvčí soudu Lucie Böhmnová.

Soudkyně Lenka Čechová dodala, že kauzu ve středu odročí, takže rozsudek do Vánoc zatím nepadne.


(Zdroj: Krimi Zprávy Krnov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín